Китайська компанія Geely розпочала прийом попереднього замовлення на новий кросовер Galaxy L7 2023 року. Зараз оформити заявку на автомобіль може будь-хто, внісши 5 999 юанів (близько 870 у.о.), при цьому додатково покупцеві буде доступний пріоритетний тест-драйв, доставка автомобіля та ін., повідомляє Avtosota.

Новий Galaxy L7 відноситься до класу середньорозмірних кросоверів. Довжина його кузова становить 4700 мм при колісній базі в 2785 мм, а за основу китайського паркетника була використана платформа e-СМА, яка ідеально поєднується з гібридом, що підключається (plug-in hybrid).

Зазначимо, що новинка отримала не лише унікальний дизайн кузова, але й розкішне внутрішнє оформлення, а також сучасний список обладнання. У салоні виробник використав чорно-білу кольорову гаму, яка також простежується і в екстер’єрі.

У списку доступного обладнання зазначено:

  • спортивне кермо з плоским «дном»;
  • цифрова панель приладів, виконана у вигляді 10,25-дюймового екрану;
  • ще один монітор на 25,6 дюймів;
  • новий інформаційно-розважальний комплекс.

Причому дисплей останнього розташований вертикально та більше нагадує планшет.

Як уже було зазначено, Geely Galaxy L7 оснащується гібридною системою, що підключається, за основу якої був використаний турбований двигун об’ємом 1,5 літра. Його потужність складає 163 к. с. При цьому кросовер буде доповнено системою автопілотування першого та другого рівня. Така зв’язка здатна допомагати при керуванні автомобілем, а також повністю замінювати дії водія.

Крім того, гібридний комплекс демонструє відмінну продуктивність. Новий Galaxy L7 набирає перші 100 км/год всього за 6,9 сек, а на повній зарядці та із заправленим баком кросовер зможе долати відстань до 1370 км. Середня витрата палива заявлена ​​на рівні 6,9 л.