Більшість водіїв віддають перевагу вживаним авто, адже це бюджетний варіант. Але не всі водії готові платити додаткові кошти за ремонт такої автівки. Тому експерти вирішили скласти рейтинг марок авто, що славляться своєю надійністю, пише Wheels News.

Toyota одна з невибагливих марок, що відома своєю надійністю. Автівки довгі роки слугуватимуть своєму власнику, якщо, звісно, експлуатувати їх з обережністю. Хочемо відзначити наступні моделі: RAV4, Camry, Prius, Corolla та інші.

Преміальний підрозділ Toyota – японська марка Lexus, має велику популярність серед автовласників. До найбажаніших авто, що не завдадуть клопоту, входять Lexus ES, RX та IS.

Honda зарекомендувала себе, як одна із найнадійніших виробників машин. Odyssey, Civic, Honda Accord, CR-V та – це довговічні та надійні автомобілі, що будуть для свого власника приємною знахідкою.

Subaru також відноситься до лінійки авто з довговічним іміджем. Найпопулярніші моделі Subaru Outback, Impreza та Forester.

Mazda японський виробник машин, що має славу досить надійного та довговічного транспортного засобу. Mazda3, Mazda6, CX-3 та CX-5 є типовими моделями, які потребують мінімального обслуговування.

Наголошуємо, що кожний автомобіль потребує сервісу та гідної експлуатації. Тому не розраховуйте лише на те, що авто вважається довговічним, а намагайтеся зробити все можливе, щоб ваша машина гідно експлуатувалася.