Остання версія кросовера Kia Sportage в Україні отримала оновлення базової комплектації. Це оновлення вже доступне клієнтам в офіційних дилерських центрах, а нові автомобілі надійдуть в країну до кінця місяця. Оновлення Sportage включатиме низку нових функцій, і покупці будуть зацікавлені в тому, щоб зрозуміти, як ці зміни вплинуть на ціну.

Kia Sportage нового покоління був представлений в Україні у 2022 році. Авто вже стало дуже популярним завдяки поєднанню елегантного дизайну, відмінних характеристик, добре оснащених функцій та доступної ціни. Незважаючи на жорстку конкуренцію в своєму сегменті, Sportage продовжує користуватися високим попитом.

Пакет Prestige для Sportage тепер включає такі додаткові опції, як електропідігрів передніх і задніх сидінь, система безключового доступу до автомобіля та кнопка запуску двигуна. У новій версії також з’являться:

  • електропривід дверей багажника;
  • бездротова зарядка для смартфонів;
  • повністю світлодіодна оптика передніх і задніх фар;
  • комбінована тканинно-шкіряна обробка салону.

Зацікавлені покупці можуть відвідати офіційний сайт Kia в Україні, щоб дізнатися більше про технічні характеристики та особливості нового Sportage. Комплектація Prestige оснащується 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 156 кінських сил і переднім приводом, що працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, або 1,6-літровим двигуном T-GDI потужністю 180 кінських сил і 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням “роботом”. Стартова ціна на цю комплектацію становить 1 119 000 гривень.

Крім того, топова комплектація Luxury має повний привід та 1,6-літровий двигун T-GDI потужністю 180 к.с. і трансмісію 7DСT. Ціни на цю комплектацію стартують від 1 351 920 гривень. Незалежно від того, чи обирають покупці пакет Prestige або Luxury, вони можуть розраховувати на покращений досвід водіння завдяки кращому оснащенню останньої версії Kia Sportage.