Хоча жоден автомобіль не застрахований від можливості поломки протягом першого року експлуатації, деякі моделі можуть бути більш схильні до проблем, пов’язаних з неякісною збіркою, деталями або компонентами.

Автомобільне видання Avtosota склало список найменш надійних моделей автомобілів.

На думку експертів автомобільної галузі, певні моделі автомобілів можуть завдати значної фінансової шкоди своїм власникам протягом першого року володіння. Тому потенційним покупцям доцільно знати про найбільш ризиковані моделі на ринку.

Саме вони потрапили до “антирейтингу”:

  1. Jeep Renegade
  2. Fiat 500X
  3. Chevrolet Cruze
  4. Ford Fiesta
  5. Nissan Sentra
  6. Kia Soul
  7. Dodge Dart
  8. Mini Cooper
  9. Volkswagen Jetta
  10. Hyundai Sonata

Однак слід зазначити, що це не означає, що кожен автомобіль цих моделей обов’язково зіткнеться з проблемами протягом першого року експлуатації. Кожен автомобіль унікальний, і на його загальний стан впливає безліч факторів, у тому числі й те, як він використовується та обслуговується.

Шукач пригод, рибалка і завзятий мисливець за новинами світових автомобільних брендів. Його профіль – огляди автомобілів. Андрій просто фанатіє від автівок японського виробництва. У власному користуванні Nissan QASHQAI на євронопейських мерах. Вірить та очікує справедливого розмитнення транспортних засобів у нашій країні.