У центрі Києва сфотографували раритетний BMW M5 CS 2021 року. Це найпотужніший і найшвидший седан німецької марки. Знімки BMW опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s.ua, повідомляє «Фокус».

BMW M5 CS (Clubsport) — екстремальна лімітована версія моделі. Її виробляли тільки в 2021 році і всього випустили лише 1 000 таких авто і в Україні такий спортивний седан BMW поки що один.

Головна особливість BMW M5 CS — доопрацьований двигун. Потужність 4,4-літрового V8 твін-турбо збільшили до 635 к. с. Крім того, седан став на 100 кг легшим, адже його дах, капот і аеродинамічний обвіс виконані з карбону.

Більш легкий і потужний BMW M5 CS розганяється до 100 км/год за 3 секунди, а до 200 км/год — за 10,4 секунди. Обмежувач максимальної швидкості встановлено на 305 км/год.

У підвісці встановили жорсткіші пружини та стабілізатори. Уповільнюють седан BMW карбоново-керамічні гальма.

Від стандартного BMW M5 F90 варіант Clubsport можна за зміненим обважуванням, капотом з повітрозабірниками та карбоновим спойлером. У салоні встановлені спортивні сидіння, причому як на першому, так і на другому ряду (авто стало чотиримісним).