Модельний ряд Renault поповнить новий кросовер С-класу. Модель мають представити у 2024 році, і на сайті Motor.es опубліковані перші її рендери, повідомляє «Фокус».

Кросовер Renault стане свого роду наступником Megane. Як відомо, її не зняли з виробництва, але новий Renault Megane став електромобілем і суттєво подорожчав. У С-класі в Renault зараз немає недорогої моделі, і саме цю нішу займе майбутній кросовер.

Автомобіль побудують на платформі CMF-B, як і Renault Captur, проте він буде більшим (але водночас компактнішим, ніж Renault Austral ). Довжина становитиме близько 4,3 м — на рівні хетчбека Renault Megane попереднього покоління.

Судячи з рендерів, дизайн кросовера буде витриманий на кшталт Renault Captur — із похилим дахом і рельєфними боковинами. Не виключено, що з’являться вигнуті ходові вогні в стилі нового Renault Clio.

Очікується, що кросовер Renault отримає 1,3-літрові бензинові турбомотори на 140 і 160 к. с., а також 140-сильну гібридну установку E-Tech. Крім того, очікується версія із заводським ГБО.