На японському острові Окінава виявлено покинутий Porsche 911 Carrera. Культовий спортивний автомобіль роками стоїть просто неба у дворі багаторівневого паркінгу. Фото спорткара опублікували на сторінці Uro Tuning в Facebook, повідомляє «Фокус».

Про те, що машину кинули не один рік тому, свідчить корозія на кузові. Вона помітна на даху, капоті двигуна та боковинах, а переднє крило Porsche 911 проіржавіло до дірок.

Місцеві жителі повідомили, що власник кинув спорткар Porsche 911 Carrera і зник. За версією поліції, він міг вчинити самогубство. Раніше склоочиснику були прикріплені ключі авто, але пізніше вони зникли.

Цей Porsche 911 Carrera випущений у 80-х роках і належить до другого покоління моделі. Такі купе оснащували двигунами об’ємом 3,0 л (180 і 210 к. с.) та 3,2 л (237 к. с.). Найбільш сильний варіант розганявся до 100 км/год за 5,8 с і розвивав 254 км/год. Цікава деталь: авто кермо з лівого боку, тобто його ввезли в Японію з іншої країни.

Зараз такі спорткари користуються популярністю у колекціонерів. Ціна Porsche 911 Carrera тих років становить щонайменше 50 000 доларів.