Спеціалісти автомобільної галузі провели дослідження, в ході якого було визначено найбільш надійні кросовери з невразливими до поломок моторами.

До списку «вічних» кросоверів потрапили такі моделі: Toyota RAV4, Honda CR-V, Mazda CX-5 та Subaru Forester, пишуть «Економічні новини».

Вчені наголошують, що відмінною роботою двигуна є однією з найбільш важливих характеристик автомобіля. Ці кросовери відзначаються високою якістю збірки, надійними компонентами та довговічністю. Вони показують досить високий рівень продажів, що свідчить про популярність серед покупців.

Також, дослідження виявило, що власники цих кросоверів зазнають менше поломок і ремонтів, що знижує загальні витрати на експлуатацію автомобіля.

Представники виробників автомобілів висловили задоволення результатами дослідження та зазначили, що працюють над покращенням характеристик своїх автомобілів, щоб вони були якісніші та надійніші для своїх власників.

Експерти порадили потенційним покупцям звернути увагу на відгуки власників, які розповідають про свої досвіди в експлуатації конкретних моделей автомобілів, перед тим як здійснювати покупку.