Японський автовиробник Nissan представила у Таїланді оновлений седан Almera. Зовні новинка схожа на Nissan Versa з американського ринку.

За аналогією з Versa, зокрема, у Almera зроблені оптика і обважування. Оснащення седана виділяється просунутою мультимедією з 8-дюймовим сенсорним екраном, бездротовою зарядкою для смартфона, «круговими» камерами, кнопкою запуску двигуна, мультикермом з двома функціональними спицями, комбінацією приладів з 7-дюймовим екраном бортового комп’ютера.

Базова версія має екранчик по центру, монохромний дисплей штатної магнітоли, «усічене» у плані функцій мультикермо, галогенові фари, штамповані колісні диски замість литих і звичайний кондиціонер замість кліматичної системи.

Автомобіль продаватимуть з безальтернативним 1,0-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 100 к.с. (152 Нм), що працює у парі з варіатором.

Початок продажів рестайлінгового седана вже не за горами: посвіжілі машини дістануться тайських дилерів до кінця травня. Ціни стартуватимуть від 549 тис. бат або приблизно 16,2 тис. доларів за поточним курсом.