Новий автомобіль дозволить оперативно втручатися у випадку аварійних ситуацій та проводити планове обслуговування.

Муніципальний електротранспорт часто залишається непоміченим для широкої громадськості, але він вимагає складних робіт з технічного обслуговування та ремонту для забезпечення безперебійної роботи, повідомляють «Економічні новини» із посиланням на АЛЬФАТЕКС.

Нова техніка АТ-70М дозволить оперативно втручатися у випадку аварійних ситуацій та проводити планове обслуговування. Це дуже важливо для забезпечення безперебійного функціонування комунального електротранспорту. Транспортний засіб створено на базі шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з вантажним фургоном, який добре підходить для встановлення надбудови. Вантажопідйомність шасі — 8100 кг.

DAYUN CGC1120 має наступні технічні характеристики:

  • колісна формула — 4х2;
  • двигун, марка — WEICHAI WP4.1Q160E50;
  • потужність двигуна — 110,5 (150) кВт (к.с.);
  • КПП — Fast Gear 6J70T (механічна 6 ступінчаста);
  • паливний бак — 120 л (алюмінієвий);
  • гальмівна система — з ABS.

Аварійно-відновлювальний автомобіль АТ-70М має характеристики, що дозволяють виконувати складну роботу з ремонту та обслуговування контактних мереж швидко та якісно. Вантажний фургон розділений на два відсіки, щоб відокремити місце для розташування ремонтної бригади та розміщення необхідного обладнання.

Техніка має автономну електростанцію з двигуном внутрішнього згоряння з вихідною напругою 220В змінного струму та номінальною потужністю не менше ніж 5 кВт. Новий автомобіль оснащений підіймачем на даху, що дозволяє ремонтним бригадам досягати необхідної висоти для проведення робіт на контактних мережах. Максимальна вантажопідйомність робочої платформи — 300 кг.

Максимальна висота підйому робочої платформи від рівня дорожнього покриття до робочої зони електромонтера — 6000 мм. Новий автомобіль забезпечить ефективне та спеціалізоване обладнання для обслуговування та ремонту контактних мереж. Це важлива інвестиція для фахівців у галузі міського електротранспорту, яка забезпечить безперебійне обслуговування їхніх клієнтів.