Опубліковано офіційні тизери нового Volkswagen Touareg 2024. Флагманський кросовер презентують вже завтра, 24 травня. Відео опубліковано на сторінці Volkswagen у Twitter, повідомляє «Фокус».

Хоча новий Volkswagen Touareg і затінений, можна побачити, що у кросовера нові матричні фари і решітка радіатора з підсвічуванням, а ліхтарі з’єднані смугою, що світиться. До того ж раніше на фото показали прототипи Volkswagen Touareg 2024 і їх дизайн можна краще розглянути.

Салон Volkswagen Touareg 2024 вже повністю розсекретили, адже практично не змінився. Кросоверу покращили обробку та оновили мультимедійну систему, а також додали бездротові Apple CarPlay та Android Auto.

Кросовер Volkswagen Touareg, як і раніше, будуть оснащувати 3,0-літровими V6 з турбонаддувом. Бензиновий двигун розвиває 340 л. с., а дизелі – 231 та 286 к. с. Залишаться в лінійці і 3,0-літрові гібриди, що заряджаються, на 381 і 462 к. с.

Як стандартну сталеву, так і опційну пневматичну підвіску переналаштовують. Серед опцій залишаться керовані задні колеса та активні стабілізатори.