В США часто знаходяться цікаві авто. Ось і цей Chevrolet AD Universal простояв в гаражі 69 років. Найприємніше для автомобілістів, що його легко вийшло «оживити». Еталонна якість, коли після стількох років можливо завести машину, пише Wheel News.

Chevrolet AD Universal експлуатували з 1930 до 1954 року. Далі машину поставили в гараж, де вона й простояла стільки років. Звичайно, на стан автомобіля дуже вплинуло, що його ніхто не доглядав та не обслуговував.

Кузов та двигун заіржавіли, проте технічно та візуально автівка в досить нормальному стані. Тим паче, вона абсолютно комплектна. Треба тільки відреставрувати.

Двигун промили, перебрали, обслужили, замінили свічки запалювання. Довговічний та надійний — так про нього точно можна сказати, бо він завівся.

В Chevrolet AD Universal встановлено рядну шістку об’ємом 3,2 л, потужність складає 50 к.с., встановлена 3-ступінчаста МКПП. Максимально седан може набрати швидкість до 90 км/год.

Таких седанів компанія General Motors випустила 640 980 екземплярів. Тоді Chevrolet AD Universal коштував 640 доларів. Звучить фантастично, бо зараз таких цін немає. Проте за теперішнім курсом сума становить 11 000 доларів.