При купівлі вживаного авто низька ціна є привабливим фактором. Адже за свої гроші можна отримати дешеву машину – нерідко із преміального сегменту. Але у випадку з цими моделями від покупки краще відмовитись.

OBOZREVATEL перевірив автомобілі, які є сьогодні у продажу на вторинному ринку, та вивчив відгуки фахівців. Ці автомобілі зі списку нижче до покупки не рекомендуються. Навіть якщо трапилася приваблива ціна. Навпаки, у кожному випадку низька вартість говорить про багато чого.

Найгірші вживані авто для покупки за низькою ціною:

  • Land Rover Discovery;
  • Dodge Dart;
  • Citroen C3;
  • Chrysler 200;
  • Infiniti Q50.

Серед цих позашляховиків 2007-2017 років виробництва близько половини машин виходить з ладу із поломками паливної системи, двигунів та підвіски. У продажу багато екземплярів за ціною до 10 000 доларів. Це приваблює покупців дешевого преміуму – не робіть таких помилок.

Dodge Dart

Невдала спроба американської компанії створити компактну модель за європейськими правилами. Підсумок – короткий період виробництва і безліч Dart на ринку за цінами до 8000 доларів, які нікому не цікаві.

Citroen C3

Покупцям ця модель (хетчбек другого покоління) не сподобалася. Власне, як і власникам, які тепер намагаються позбавитися машини на вторинному ринку. Через це ціни падають привабливо низько. Експерти оцінюють надійність моделі на рівні 50%, що дуже далеко від лідерів класу.

Chrysler 200

Преміальний седан дуже привабливо виглядає, але у виробництві модель протрималася лише кілька років. Причини – висока ціна та дуже низькі рейтинги надійності. На вторинному ринку автомобіль сильно подешевшав, у продажу багато пропозицій до 10 000 доларів. Але краще вибрати щось інше.

Infiniti Q50

Відносно сучасний престижний автомобіль, який виглядає дуже актуально. Та й оснащення гарне. Але серед вживаних машин повно екземплярів у діапазоні 15-20 тисяч доларів, а іноді ціни взагалі падають до 10-12 тисяч. Надійність та ліквідність цієї моделі сильно програють іншим машинам у своєму класі.