Незважаючи на загальну тенденцію до того, що седани стають все менш популярними на світовому ринку, поступаючись своїми позиціями кросоверам і позашляховикам, легкові 4-дверки представницького класу, як і раніше, користуються значним попитом серед покупців. Один із автомобілів цього сегменту, який не вартий того, щоб витрачати на нього свій час при покупці на «вторинці», назвали журналісти британського видання «WhatCar», пише Wheel News. Принагідно вони розкрили десятку найкращих седанів D-класу на ринку «Туманного Альбіону».

Найгіршим вибором у цьому класі на думку авторів у зарубіжній пресі було названо Infiniti Q50. Стверджується, що він «ненажерливий» до палива, має низьку шумозиляцію, а також невиразне рульове управління і дивну роботу підвіски.

Що стосується списку найкращих пропозицій у цьому сегменті, то до нього увійшли такі моделі як: Audi A5 Sportback, Mazda6, Alfa Romeo Giulia, Jaguar XE, Audi A3, Tesla Model 3, Volkswagen Passat, Skoda Superb та Audi A4.

А очолив цей список BMW 3-Series, названий найкращим представницьким седаном, який безперечно коштує своїх грошей на вторинному ринку.