У Німеччині відбулася презентація оновленого Ford Kuga 2024, який пройшов модернізацію, враховуючи оновлення його американського аналога, Escape. Деталі новинки були оприлюднені на офіційному веб-сайті виробника, пише AutoNews.

Новий Ford Kuga 2024 відрізняється особливою передньою частиною, де впроваджено широку решітку радіатора, а розкосі фари об’єднані світлодіодними вставками. Важливо відзначити, що навіть в стандартній комплектації повністю використовується світлодіодна оптика Full LED, а також доступні опціональні піксельні фари з керованим світловим потоком.

Розширеною лінійкою моделей став позашляховий Ford Kuga Active, який вирізняється вираженим пластиковим обвісом, підкреслюючи його призначення для вибору активного водія.

У салоні автомобіля встановлено 13,2-дюймовий тачскрін нової мультимедійної системи SYNC4. Система включає в себе інтернет 5G, покращену навігацію з інформацією про затори, голосового помічника Alexa та підтримку бездротових технологій Android Auto і Apple CarPlay.

Ford Kuga стала потужнішою (240 к.с.) і може розганятися до 100 км/год за 7,3 секунди. Збільшений акумулятор об’ємом 14,4 кВт.год дозволяє подолати відстань до 69 км в електричному режимі. Крім того, у лінійці моделі залишаються гібридна версія з 180 к.с. і бензинова версія з 1,5-літровим 150-сильним турбомотором.