Кілька днів тому в Мережі з’явилися фотографії, які частково розкривають особливості електричної версії кросовера Hyundai Casper. Це ультракомпактна модель, яка на батьківщині коштує близько 195 000 – 210 000 у перерахунку за курсом. Мабуть, автомобіль виявився дуже популярним, оскільки Hyundai зараз розробляє його електричну версію.

Але, як виявилося, це буде не той Casper, про який йшлося вище. Згідно з інформацією, що надходить, електричний кросовер до виходу на європейський ринок змінить назву на Inster. Корейська компанія вже зареєструвала цю торгову марку. Однак не виключено, що на домашньому ринку електричний Casper збереже колишню назву. Жодної офіційної інформації з боку Hyundai поки що не надходило.

Тим часом, нещодавно стало відомо, що електричний кросовер оснастять компактним акумулятором ємністю 32,5 кВт*год. Її буде достатньо для їзди без підзарядки протягом 200 кілометрів. З чуток, у рух автомобіль приводитиметься єдиним електродвигуном, що видає до 90 к.с. Ці характеристики вказують, що електричний Casper буде дешевим кросовером, пише Wheel News.

Знімки, що просочилися раніше в Мережу, показали, що в салоні корейської новинки розмістять відносно компактні віртуальну панель приладів і центральний тачскрін. Також у нього будуть підрульові перемикачі передач.