У США попав у аварію суперкар Porsche Carrera GT. Знамените колекційне авто зазнало серйозних пошкоджень. Фото та відео з місця ДТП опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram, повідомляє «Фокус».

Аварія сталася на трасі в Каліфорнії поблизу міста Пало-Альто. За даними поліції, водій Porsche Carrera GT втратив контроль над авто на великій швидкості. Суперкар злетів із траси та зачепив дерево.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Supercar Fails (@supercar.fails)

Водій та пасажир отримали незначні травми і їм надали медичну допомогу на місці. А от суперкар Porsche Carrera GT серйозно постраждав – пошкоджені карбонові кузовні панелі, розбиті фара та лобове скло. Ремонт авто буде недешевим.

Утім, автомобіль, безсумнівно, відновлять, адже це культова колекційна модель. Середня ціна Porsche Carrera GT зараз складає 1,5 мільйона доларів, хоча новим суперкар коштував $450 000.

Усього з 2004 по 2006 рік виготовили 1270 Porsche Carrera GT. Суперкар оснащено гоночним 5,7-літровим V10 на 612 к. с. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,9 с і розвинути 330 км/год.

Porsche Carrera GT – авто для умілого водія. Суперкар нерідко потрапляв у ДТП. Саме в Carrera GT розбився актор Пол Вокер, відомий за фільмами «Форсаж».