У Китаї розсекретили новий середньорозмірний електрокросовер Geely Galaxy E5. Новинка отримала дуже великий запас ходу та багате оснащення.

Подробиці про авто розповіли на сайті CarNewsChina, інформує novyny.pro.

Суббренд Geely Galaxy був заснований у 2023 році. Він займається випуском електричних та гібридних моделей з передовими технологіями.

Дизайн

Попереду Geely Galaxy E5 розташовані вузькі фари та тонкі денні ходові вогні на бампері. Також можна помітити закриту решітку радіатора зі світловими елементами. Позаду розміщені вузькі ліхтарі, які об’єднані в один блок. На бампері є компактний дифузор.

Габарити Geely Galaxy E5:

  • довжина – 4615 мм;
  • ширина – 1901 мм;
  • висота – 1670 мм;
  • колісна база – 2750 мм.

На вибір запропонують кілька кольорів кузова новинки. Також електрокросовер можна буде замовити з 18- або 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками.

Інтер’єр та оснащення

В інтер’єрі розміщені цифрова панель приладів, великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи та проєкційний дисплей. Вони працюють під керуванням операційної системи Flyme Auto.

До списку оснащення входять бездротова зарядка для смартфона, а також підігрів, вентиляція та масаж передніх сидінь. Крім цього, можна буде замовити модель з потужною аудіосистемою з 16 динаміками.

Новинка підтримує просунуті системи допомоги водієві. Серед них адаптивний круїз-контроль, асистент утримання авто у смузі руху та датчики сліпих зон.

Характеристики та вартість

Geely Galaxy E5 заснований на новітній архітектурі GEA. Вона підтримує гібридні та електричні силові установки.

Новинка пропонуватиметься з одним або двома електромоторами на вибір потужністю від 218 к.с. Також на авто встановлять інноваційну акумуляторну батарею Shendun, яка зможе забезпечити запас ходу до 2000 км на одному заряді. Максимальна швидкість обмежена на позначці 175 км/год.

Geely Galaxy E5 надійде у продаж у Китаї у другому кварталі 2024 року. Очікується, що вартість моделі становитиме від 150 000 до 200 000 юанів (від 20 800 до 27 700 доларів).