Китайці представили компактний кросовер Haval Jolion 2024 року. Ціну автомобіля можна порівняти з бюджетною моделлю Renault Duster, а за розмірами китайська машина відповідає Toyota RAV4.

Новинку розсекретили на офіційному сайті, повідомляє OBOZ.ua. Ціна Great Wall Haval Jolion 2024 модельного року – від 21 000 доларів або 830 000 гривень за актуальним курсом. Продажі автомобіля стартують незабаром у Новій Зеландії. Потім – в Австралії, ПАР та Латинській Америці.

Від минулого кросовера новий Haval Jolion відрізняється більш стильним дизайном з переробленими решіткою та фарами, новими бамперами та колісними дисками.

Зовні нову машину можна відрізнити за новими відтінками забарвлення кузова. Деякі декоративні елементи, які були хромованими, пофарбували в темний відтінок.

Двигун вибрати не можна – доступний лише бензиновий двигун об’ємом 1,5 л у складі гібридної силової установки. Потужність – 190 к.с. (375 Нм крутного моменту). Поєднується агрегат з 7-ступінчастою автоматичною КПП. Привід лише передній.