Нещодавно в столиці України було помічено BMW M3 кабріолет 2003 року випуску. Такі авто на наших дорогах зустрічаються досить рідко, а особливо цінними є екземпляри з відкидним дахом. Фотографії цього автомобіля опублікували на Instagram-сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua, пише «Автотема».

Модель BMW M3 E46 вважають одним з культових творінь баварського автовиробника, оскільки вона є один з останніх автомобілів класичної лінійки BMW. Цю модель виробляли з 2000 по 2006 рік, при цьому кількість кабріолетів склала лише половину від загальної кількості випущених купе, а саме — 29 633 штуки.

Спорткар оснащений  3,2-літровим 6-циліндровим двигуном, який має потужність 343 к. с. Цей автомобіль може розігнатися до 100 км/год всього за 5,5 секунди, при цьому його максимальна швидкість обмежена у 250 км/год.

Модель BMW M3 E46 випускалася з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Було проведено ряд удосконалень ходової частини, що включало встановлення покращених гальм.

Зовнішній вигляд зарядженої версії BMW 3 Series E46 відрізняється від стандартної моделі завдяки більш агресивним бамперам, спортивному обвісу, ширшим крилам та 18-дюймовим легкосплавним дискам. Також на бічних сторонах авто розміщені повітрозабірники.

Інтер’єр BMW M3 E46 оздоблений коричневою шкірою, а також спортивними кермом і сидіннями, що забезпечують комфорт та додаткову підтримку під час швидкісної їзди.