У Києві помітили спортивний седан Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ Final Edition. Ця версія моделі була випущена обмеженим тиражем у 999 екземплярів. Знімки авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_u.a в Instagram, повідомляє novyny.pro.

Mercedes-Benz E-Class випускається з 1993 року. Це модель бізнескласу, яка конкурує з BMW 5 Series та Audi A6. Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ є топовою спортивною модифікацією моделі. Версія Final Edition була присвячена припиненню випуску автомобіля у кузові W213.

Дизайн

Помічений у Києві седан пофарбований у сірий матовий колір Magno Grey Graphite. Зовнішній вигляд доповнюють декоративні смуги сріблястого та темно-сірого кольорів. Спереду розташовані компактні фари та велика решітка радіатора. На бампері є кілька повітрозабірників.

Також до комплектації модифікації входить пакет Exterior Carbon Package. Він складається з великої кількості зовнішніх деталей з вуглецевого волокна, включно з переднім сплітером та заднім спойлером. Вихлопні труби пофарбовані у чорний колір. Також на авто встановлені 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

В інтер’єрі є обробка з чорної шкіри AMG Performance Nappa. Крім цього всередині можна побачити контрастні акценти жовтого кольору.

Характеристики та вартість

Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ Final Edition оснащений 4,0-літровим турбованим двигуном V8 потужністю 612 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,4 секунди. Максимальна швидкість становить 300 км/год.

Також седан отримав спортивну підвіску. Система повного приводу 4MATIC+ забезпечує оптимальне зчеплення з дорогою. На авто встановлені великі карбоно-керамічні гальмівні диски. Крім цього є гальмівні супорти золотого кольору.

Усього було випущено 999 екземплярів Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ Final Edition. Вартість моделі складає 311 900 доларів.