Міністерство внутрішніх справ оголосило про відновлення сервісів для автомобілістів у додатку “Дія”, яке стало можливим після оновлення реквізитів, необхідних для користування цими послугами. Інформацію про це повідомила пресслужба додатку, пише «Автотема».

Українці тепер мають можливість виконувати важливі операції через інтернет, витрачаючи значно менше часу та зусиль:

1. Ви можете легко замовити, оплатити чи обміняти своє водійське посвідчення через мобільний додаток. Після цього потрібно тільки забрати нове посвідчення в сервісному центрі МВС або ж замовити доставку додому.

2. Здійснити купівлю чи продаж автомобіля можна повністю онлайн. Нові номери та техпаспорт будуть доставлені прямо до вас без потреби відвідування сервісних центрів МВС або банківських установ.

Поновлення послуг для водіїв у “Дії” стало можливим завдяки оновленню Головним сервісним центром МВС банківських реквізитів для оплати послуг.

Відновлення онлайн-сервісів для автомобілістів істотно полегшує та прискорює процедури реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, роблячи ці операції значно комфортнішими для людей завдяки доступності в онлайн режимі.