У продаж в Україні надійшов оновлений Nissan Juke 2024 року. Цей компактний кросовер отримав свіжі зміни, про які повідомили на офіційному сайті компанії, пише «Автотема».

Зовнішній вигляд Nissan Juke залишився практично незмінною, але тепер він може похвалитися новими колесами до 19 дюймів у діаметрі та більш широким вибором кольорів для кузова. Додатково, модельний ряд поповнився стильною версією N-Sport з двоколірним дизайном та чорними елементами декору.

Значні оновлення були реалізовані в інтер’єрі автомобіля. Там з’явилася віртуальна панель приладів, а розмір головного екрану збільшився до 12,3 дюйма.

Оновлений Nissan Juke, як і раніше для українського ринку, комплектується літровим турбованим бензиновим двигуном, що має потужність 114 к. с. Покупці мають можливість вибрати між 6-ступінчастою “механікою” та 7-ступінчастим “автоматом” з двома щепленнями.

Вартість Nissan Juke в Україні починається з позначки в 904 580 гривень. Стандартна версія моделі Accenta включає світлодіодну оптику, систему клімат-контролю, обігрів сидінь, датчики дощу та світла, задню камеру, а також системи для автоматичного гальмування та утримання смуги руху.

Преміальні комплектації N-Design та N-Sport, які коштують 1 191 910 гривень, пропонують додаткові опції, такі як система безключового доступу, сенсори для паркування, обігрів керма, моніторинг “сліпих” зон, аудіосистему Bose, вбудовану навігацію та можливість бездротової зарядки для смартфонів.