В Україні існує можливість придбати автомобілі, які є вельми привабливими за своєю вартістю. Це може здивувати, але ці транспортні засоби виготовлені за кордоном, проте їх ціну можна порівняти з вартістю iPhone. «Автотема» розповіла про найвигідніші пропозиції на ринку вживаних авто в Україні, які можна придбати за суму до 1000 доларів.

Ford Sierra

Автомобіль здобув популярність у 1980-х та 1990-х роках і цінується навіть зараз за свою функціональність, довговічність та простоту в заміні деталей. З бюджетом в одну тисячу доларів можливо придбати добре збережені моделі з двигуном об’ємом 1.6 літра та механічною КПП.

Renault 19

Цей автомобіль був популярний у 1990-х як доступний варіант. Ця модель більш комфортабельна порівняно з Ford Sierra, завдяки м’якшій підвісці. За тисячу доларів можна вибрати варіанти з двигуном об’ємом 1.4 літра та “механікою”.

Mazda 626

Седан з Японії відомий своєю високою надійністю та економічністю в споживанні палива. За бюджет у тисячу доларів доступні автомобілі ранніх років випуску з двигуном об’ємом 1.6 літра та механічною КПП.

Ford Scorpio

Цей автомобіль пропонує більше місця та комфорту у порівнянні з Ford Sierra. За суму в одну тисячу доларів можна знайти моделі з двигуном об’ємом 1.8 літра та МКПП.

Opel Omega

Німецький седан, який славиться своїм високим рівнем комфорту та багатим оснащенням. За тисячу доларів можна придбати автомобілі ранніх років випуску з двигуном об’ємом 2.0 літра та “механікою”.

Дешевше за iPhone: які авто можна купити в Україні за тисячу доларів

Дешевше за iPhone: які авто можна купити в Україні за тисячу доларів

Дешевше за iPhone: які авто можна купити в Україні за тисячу доларів

Дешевше за iPhone: які авто можна купити в Україні за тисячу доларів

Окрім названих вище автомобілів, існують інші привабливі пропозиції на ринку вживаних авто, які можна придбати за суму до 1000 доларів. Ось декілька прикладів:

  • Volkswagen Golf другого покоління, 1985 року випуску, за 960 доларів;
  • Toyota Corolla шостого покоління, 1991 року випуску, за 1 000 доларів;
  • Toyota Carina, 1990 року випуску, також за 1 000 доларів;
  • Mercedes-Benz E-Class, 1981 року випуску, за 999 доларів.