Весною стало відомо, що компанія Ford відродить назву Capri для якогось електричного кросовера. Зараз американський виробник вивів на дорожні випробування прототип цієї моделі. Новий Ford Capri 2025 року поки що представлений із кузовом, повністю вкритим захисною плівкою: вона навіть перекриває частину оптики. Але про американську модель відомо багато чого, пише Wheel News.

В основу кросовера лягла платформа MEB, розроблена Volkswagen. Збирати американську новинку будуть на автозаводі, розташованому в Німеччині. Старт виробництва тут намічений на другу половину 2024 року. Тобто офіційна презентація кросовера відбудеться в найближчі кілька місяців.

Автомобіль відрізняється об’ємним кузовом. Ймовірно, у нього буде спортивна зовнішність. У нього рівний дах, але піднесена задня частина, що характерно для купеподібних кросоверів. Спереду і ззаду у новинки розташовується порівняно велика оптика. Також кросовер виділяється широкими колісними арками і високим кліренсом. Він вийде без радіаторної решітки, але передній бампер буде доповнений довгим повітрозабірником.

Передбачається, що на вибір із новим Capri виробник запропонує 3 варіанти технічного оснащення з моторами, що видають від 168 до 335 к.с. Також кросовер отримає 2 акумулятори ємністю 52 і 77 кВт*год. Тож запас ходу може сягати 602 кілометрів.