Український авторинок пропонує широкий вибір електричних транспортних засобів, включаючи як абсолютно нові машини, так і моделі з пробігом. Бюджетні варіанти електромобілів, що є у продажу на вторинному ринку, можуть сильно різнитися не тільки за ціною та оснащенням, але також і за зовнішнім виглядом та технічним станом. Про це пише «Автотема».

Обираючи вживаний електромобіль, критично важливо оцінити кондицію акумулятора та загальний стан авто. Такі машини часто мають великий пробіг і могли експлуатуватися в не найкращих умовах. Сьогодні за суму близько 4000 доларів можливо знайти електромобіль, якому понад десять років, що вважається значним віком для такого типу транспортного засобу.

Citroen C-Zero 2011 року

Цей хетчбек з чотирма дверима нещодавно прибув до України. Авто знаходиться у чудовому стані як з технічної, так і візуальної точки зору. В комплекті ви отримаєте два ключі та пристрій для зарядки, додатково в авто є кондиціонер, який добре виконує свої функції. Машина вже пройшла розмитнення і готова до переоформлення. Її ціна — 4 250 доларів.

Mitsubishi i-MiEV 2011 року

Цей електричний автомобіль вже успішно пройшов розмитнення та сертифікацію. Він в оригінальній фарбі та має перевірений пробіг у 122 тис. км. У комплект входить роз’єм для швидкої зарядки. Також слід зазначити, що є невеликі дефекти по кузову. Він пропонується за ціною 3 800 доларів.

Доступна подібна модель у темнішому кольорі з пробігом в 70 тис. км, яку можна купити за 3 500 доларів. Єдине зауваження — незначний зазор у редукторі, що відчувається при перемиканні з D на R.

Peugeot iOn 2012 року

Цей компактний автомобіль ідеально підійде для повсякденного користування та пропонує досить великий простір в салоні. Він здатний проїхати до 100 км на одному заряді, при цьому стан батареї складає 62%. Ціни на цю модель від різних продавців стартують з 3 900 доларів.