Кросовер Skoda Karoq 2024 року — одна з найпопулярніших моделей на багатьох ринках. Компактний паркетник чеської марки перебуває на екваторі другої частини свого комерційного життя. Ба більше, вже розробляється його «зелена» альтернатива Elroq. Але це не означає, що бренд відмовляється від кросу. Так, автомобіль отримав нову цікаву дизельну версію, пише wheel-news.

Востаннє кросовер глобально оновлювався наприкінці 2021 року. Таким чином, у нього є два шляхи: або швидка серйозна модернізація, або повний відхід з ринку. Однак доля автомобіля поки що невідома. Але зараз чеський бренд продовжує розвиток моделі. Уже скоро до дилерських центрів добереться нова цікава модифікація. Кросовер буде оснащуватися 2,0-літровим дизельним двигуном з віддачею 150 к.с.

Раніше цей агрегат поєднувався тільки з повним приводом і 7-швидкісною коробкою DSG. Тепер же в тандемі з мотором працює ще й передньопривідна трансмісія, що значно знижує ціну на автомобіль. До списку стандартного обладнання нової модифікації входять круїз-контроль, активне утримання смуги руху, камера заднього виду, датчики паркування, 10,25-дюймовий віртуальний щиток приладів і мультимедійний комплекс з 8-дюймовим тачпадом. Окремо варто відзначити, що модель із новим мотором виявилася доволі економічною. На кожні 100 км шляху вона витрачає близько 5 літрів пального.