В Сполучених Штатах виявили на диво добре збережений купе Chevrolet Impala 1969 року випуску. Цей легендарний автомобіль довго стояв у гаражі та вкрай рідко використовувався. Про це пише «Автотема».

Chevrolet Impala стоїть на реєстрації в Нью-Йорку. Відомо, що він перебував у власності трьох осіб, проте на автомобілі майже не їздили. За свої 55 років автівка проїхала лише 11 250 км, що робить її справжньою знахідкою.

Це величезне купе довжиною 5,5 метра відмінно збереглося. Кузов Chevrolet Impala не має слідів корозії, заводське лакофарбове покриття знаходиться в прекрасному стані, а хромовані елементи декору блищать наче нові.

Інтер’єр Chevrolet Impala також викликає захоплення – оббивка виглядає як нова і не має жодних пошкоджень. Оснащення авто включає в себе кондиціонер та радіоприймач.

Під капотом автівки 1969 року випуску знаходиться 5,3-літровий двигун V8 з потужністю 235 к. с., який працює в парі з 3-ступінчастою АКПП. Автомобіль обладнаний барабанними гальмами на всіх колесах, оскільки дискові тоді були доступні тільки як опція.

Наразі планується продаж Chevrolet Impala через eBay. Цей автомобіль-капсула часу оцінений у 42 000 доларів.