Toyota напевно робить дуже надійні автомобілі, але жоден з її 3-рядних позашляховиків не є найбезвідмовнішим автомобілем у цьому класі. Американський портал JDPower виклав у Мережу свіже дослідження, в рамках якого з’ясував, який позашляховик з трьома рядами сидінь є найбільш міцним. І, несподівано для багатьох, взірцем для наслідування виявилась не Toyota Sequoia, пише uamotors.

Аналітики збирали інформацію з опитувань, що розсилалися власникам машин у цьому класі після 3 років володіння. Вони мали вказати інформацію про будь-які проблеми, з якими вони стикалися останніми роками: від якості ЛКП до несправностей з двигуном трансмісією чи іншими компонентами.

У підсумку в 2020-му, 2021-му, 2023 та 2024 роках найменша кількість скарг припала на місцевий Chevrolet Tahoe.

Оскільки відгуки збиралися від людей, які встигли «поволодіти» ними понад 3 роки, найбезвідмовнішими виявилися Tahoe, випущені у 2017, 2018, 2020 та 2021 роках відповідно.

Згідно зі статистикою цього ж видання, середній ресурс Chevrolet Tahoe становить від 250 до 300 тисяч миль (402-482 тисячі кілометрів), але існує чимало машин, які подолали цей поріг завдяки регулярному догляду та належному техобслуговування.

У випадку, якщо власник машини проїжджає в середньому до 15 тисяч миль або 25 тисяч кілометрів на рік, Tahoe здатний забезпечити йому від 17 до 20 років термін служби на дорозі без серйозних технічних несправностей, йдеться в дослідженні.