Mercedes-Benz G-Class був модернізований у вкрай нестандартну версію. Дві відомі компанії, Brabus та Inkas Armored, спільно працювали над “Гелендвагеном”. Результат був показаний у відео на Youtube-каналі Inkas. Про це пише «Автотема».

На першому етапі фахівці Brabus взялися за підвищення потужності автомобіля. Чотирилітровий двигун V8 твін-турбо збільшили до 800 к. с. та моменту обертання 1000 Нм. Автомобіль також отримав новий аеродинамічний обвіс та капот з інтегрованим повітрозабірником. Інтер’єр було доповнено за допомогою високоякісної шкіри та елементів з карбону.

На перший погляд цей Mercedes Brabus 800 може здатися звичайним автомобілем, але канадські експерти з компанії Inkas Armored трансформували його в броньований транспортний засіб. Цей модифікований “Гелендваген” оснащений захистом рівня BR6+, що означає його стійкість до пострілів зі снайперської гвинтівки або автомата калібру 7,62 мм, а також до вибуху двох гранат, розміщених під дном авто.

В інтер’єрі Mercedes Brabus 800 встановлено броньовану капсулу, а також додано броньоване скло та шини, які стійкі до проколів. Додатковий захист отримали двигун та паливний бак.

До особливостей оновленого “Гелендвагена” також належать системи кругового відеоспостереження, нічного бачення, зовнішній гучномовець, проблискові маячки, сирена, а також системи очищення повітря та автоматичного гасіння пожеж.