Доступний кросовер Kia Sportage має великий попит по всьому світу, що робить його серйозним суперником таких популярних моделей, як Toyota RAV4 та Mazda CX-5. Оновлена версія цього автомобіля, яку всі очікують, викликає значний інтерес серед автолюбителів, пише «Автотема».

Компанія Kia активно працює над розробкою новинок, які мають з’явитися в найближчому майбутньому. Це стосується, в основному, вже існуючих моделей на середньому етапі їхнього ринкового життя, включаючи й Kia Sportage. На YouTube-каналі TALK WHEELS опублікували ролик, де пофантазували стосовно можливостей оновлення моделі Kia Sportage GT 2025 року.

Очікується, що новий Kia Sportage 2025 буде офіційно представлений наприкінці 2024. Наразі інформація про автомобіль обмежена, але можна припустити, що виробник точно внесе зміни у вигляд моделі.

Компанія Kia відома своїм інноваційним підходом до дизайну автомобілів, особливо під час оновлення моделей та зміни поколінь. Таким чином, можна очікувати зміну передньої та задньої частини автомобіля, нові бампери та світлодіодну оптику.

Імовірно, відбудуться зміни й в інтер’єрі та дизайні салону Kia Sportage 2025. Також точно буде вдосконалено мультимедійну систему та збільшено монітори.