Представлено новий Audi e-tron GT 2025. Електричний седан пройшов модернізацію вслід за побратимом Porsche Taycan і надійде в продаж за ціною від 126 000 євро. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Audi, інформує «Фокус».

Седан Audi e-tron GT не надто змінився зовні. У нього дещо інакший дизайн передньої частини, нові бампери та колісні диски (діаметром до 21 дюйма). Топовий варіант Audi RS e-tron GT performance вирізняється агресивнішим дизайном та має збільшений дифузор.

Салон Audi e-tron GT зазнав суттєвіших змін. Там встановили нові кермо та передні сидіння, а також оновили графіку віртуальної панелі приладів. У якості опцій запропонували нові варіанти внутрішнього оздоблення та панорамний дах зі змінним ступенем тонування.

Основну увагу приділили силовим установкам Audi e-tron GT 2025. Потужність стандартної версії S виросла до 679 к. с., варіанта RS – до 856 к. с., а RS GT performance – до 925 к. с. Розгін до 100 км/год тепер займає від 2,5 до 3,4 с. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

Крім того, електромобіль Audi e-tron GT отримав від Porsche Taycan збільшену батарею на 105 кВт∙год. Запас ходу виріс до 609 км. Крім того, максимальну потужність зарядки збільшили до 320 кВт: зарядити електрокар на 80% у такому режимі можна за 18 хвилин.

Інженери Audi доопрацювали пневмопідвіску, що зменшило крени кузова. Серед опцій є керовані задні колеса та карбоново-керамічні гальма.