Компанія Rezvani Motors переробила Cadillac Escalade у броньований позашляховик Arsenal вартістю від 225 тисяч доларів.

З пакетом Military у Rezvani Arsenal буде куленепробивне скло та найпросунутіша композитна броня, яку сьогодні можна знайти на цивільних машинах. Вона набагато легша за сталеву, але не поступається їй за характеристиками. Рівень захисту «Арсеналу» відповідає стандарту B6, тобто позашляховик витримує обстріл з АК-47 та штурмових гвинтівок AR-15, пише «Автосвіт».

Список обладнання Rezvani Arsenal вражає не менше ніж зовнішність або ціна. Крім стандартних «фішок» Escalade на кшталт сидінь з вентиляцією, аудіосистеми з 23 динаміками та панорамного даху, тут є сталевий бампер з опційною лебідкою, посилена підвіска, система нічного бачення, електрошокери, «сліпучі вогні», протигази, набір першої допомоги при гіпотермії тощо.

Вся електрика тут захищена від стрибків напруги та електромагнітних імпульсів системою EMP, ефективність якої перевершує військові стандарти.

Позашляховик пропонують з трьома двигунами на вибір. Базовий – V8 6.2 потужністю 426 к.с. і 623 Нм крутного моменту. Далі йдуть трилітровий дизель з віддачею 281 к.с. і 623 Нм моменту та компресорний V8 6.2, який розвиває близько 700 «конячок».

Цікаво, що для замовлення Rezvani Arsenal достатньо внести депозит у розмірі лише 500 доларів.