В Україні з’явиться новий Opel Zafira. Мінівен пройшов оновлення і невдовзі надійде у продаж. Про нього розповіли на офіційному сайті Opel в Україні, пише «Фокус».

Мінівен Opel Zafira 2024 пізнається за зміненою передньою частиною. Її дизайн виконали у фірмовій стилістиці Opel Vizor – із чорною вставкою на місці решітки радіатора.

У салоні Opel Zafira 2024 встановили цифрову панель приладів та збільшений 10-дюймовий тачскрін. Мультимедійну систему доповнили бездротовими Android Auto та Apple CarPlay.

Новий Opel Zafira в Україні запропонують лише в подовженій 5,33-метровій версії із 2,0-літровим 177-сильним турбодизелем та 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Мінівен пропонують у двох багато оснащених варіантах. Opel Zafira Business (1769 200 гривень) отримав діодні фари, двозонний клімат-контроль, камеру, парктронік, датчики дощу та світла.

Варіант Innovation (від 2 135 100 гривень) додає 17-дюймові литі диски, електропривід зсувних дверей, бездротову зарядку смартфонів, позашляхову систему Grip Control. Також у цій версії є комплекс систем безпеки – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання в смузі, контроль «сліпих» зон та втоми водія.