Компанія BYD планомірно оновлює свій модельний ряд, впроваджуючи в нього гібридну установку п’ятого покоління, яка нещодавно дебютувала. Вона забезпечує низьку витрату палива і великий запас ходу. Такими характеристиками вирізняється новий кросовер BYD Song L 2024 року, який дебютував у Китаї. Щоправда, виробник поки не розкрив усіх деталей про цю модель, пише Wheel News.

Відсутня інформація про оснащення автомобіля і немає офіційних фотографій салону, хоча в Мережі раніше з’явилися знімки, які частково розкривають інтер’єр. Судячи з них, внутрішній простір у Song L буде витримано в тому самому стилі, що й у інших моделей китайської марки. Кросовер отримає великий сенсорний дисплей для управління практично всіма функціями і компактний важіль КПП.

Під капотом у китайської новинки розміщується 1,5-літровий “атмосферний” двигун, який є стандартним для гібрида п’ятого покоління. Його заявлена потужність сягає 101 к.с. На додаток до нього передбачається один електромотор, який видає до 218 к.с. На вибір покупцям запропонують 2 акумулятори, що забезпечують запас ходу на електротязі в 91 і 128 кілометрів.

Про інші характеристики поки що нічого невідомо. Передбачається, що кросовер споживатиме трохи менше п’яти літрів бензину. За попередніми оцінками, його запас ходу досягне 2000 кілометрів.