На український ринок невдовзі вийде новий Skoda Kodiaq другого покоління. На сімейний кросовер уже приймають замовлення. Про це повідомляється на офіційному сайті Skoda в Україні, пише «Фокус».

Кросовер Skoda Kodiaq 2024 підріс у розмірах та став соліднішим на вигляд. Як і раніше, доступні версії на 5 і 7 місць, а об’єм багажника в п’ятимісній конфігурації зріс до 910 л. Стандартними стали цифрова панель приладів і 10-дюймовий тачскрін.

Новий Skoda Kodiaq в Україні зі старту запропонують із двома 2,0-літровими турбомоторами – 190-сильним бензиновим і 150-сильним дизельним. Обидві версії оснащені 7-ступінчастим роботом DSG та повним приводом. Бензиновий варіант швидший (8 с до сотні), зате дизель економічніший – 6,4 л/100 км у змішаному циклі.

Базова комплектація Skoda Kodiaq Selection (від 1 670 324 гривень) отримала безключовий доступ, 18-дюймові диски, тризонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів передніх крісел, датчики дощу та світла.

Версія Sportline (від 1 900 109 гривень) додає матричні фари, 19-дюймові колеса, підігрів задніх сидінь та керма, камеру, електроприводи водійського крісла та дверей багажника, системи автоматичного гальмування та контролю втоми водія.