Особи, які звертаються до центрів обслуговування МВС для перереєстрації транспортних засобів, будуть проходити розширену перевірку. Про це інформує mauto.

Нововведення, які були впроваджені урядом, стосуються процедури державної реєстрації (перереєстрації), а також процесу виведення з реєстру автомобілів, автобусів, самохідних машин, збудованих на базі автомобільних шасі, мотоциклів різних типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших аналогічних транспортних засобів, а також мопедів.

Згідно з оновленнями, сервісні центри МВС зобов’язані перевіряти інформацію про клієнтів, які звертаються за послугами, використовуючи інформацію з Державного реєстру санкцій.

У випадку, коли виявлено, що на осіб, які подають заявки на державну реєстрацію (перереєстрацію) або зняття з обліку транспортних засобів, накладено санкції, співробітник сервісного центру МВС має право відмовити у наданні цих послуг. Це стосується ситуацій, коли надання послуг може призвести до порушення встановлених санкціями обмежень чи заборон.