Land Rover Defender отримав нестандартну версію. Позашляховик перетворили на шестиколісний пікап. Про це повідомляється на сайті американського ательє Apocalypse Manufacturing, пише «Фокус».

Саме ця компанія із Флоріди виконала тюнінг Land Rover Defender. Позашляховик подовжили, додали третю вісь та вантажний кузов зі стальними дугами.

Крім того, було вирішено покращити і так чудові позашляхові властивості Land Rover Defender 6X6. Автомобілю збільшили кліренс та встановили величезні 38-дюймові позашляхові шини (для них довелося розширити колісні арки). Також з’явилися дуги спереду, підніжки і посилений захист днища, а на даху встановили багажник і додаткову діодну оптику. Салон оздобили дорогою шкірою.

Шестиколісний Land Rover Defender збудований на основі версії Carpathian Edition (вона названа на честь українських Карпат). Такий позашляховик оснащений 5,0-літровим компресорним V8 потужністю 525 к. с. та 8-ступінчастим автоматом. Система повного приводу доопрацьована: тяга може передаватися на одну або обидві задні вісі. Також покращили пневмопідвіску.

Ціна Land Rover Defender 6X6 становить 375 000 доларів. Шестиколісний позашляховик виготовлятимуть під замовлення.