Продажі нового покоління Toyota Camry стартували ще минулого року, але ця модель поки не доступна на всіх ринках. Одним із таких ринків є Південно-Східна Азія.

Нещодавно стало відомо, що цей недолік буде усунено найближчим часом. Причому версія Camry для цього регіону відрізнятиметься від тих, що продаються на інших ринках.

Як повідомляє UaMotors із посиланням на видання Autolifethailand, нова генерація Toyota Camry з’явиться в країнах Південно-Східної Азії у жовтні 2024 року. Вона відрізнятиметься від моделей для США та Китаю новими бамперами, оптикою та колісними дисками.

Інтер’єр седана буде подібний до північноамериканських та китайських моделей. Він матиме перероблену передню панель з ширшим мультимедійним екраном і нову графіку на комбінації приладів.

Технічно Camry для цього регіону буде лише гібридною. Ймовірно, вона використовуватиме аналогічну схему, як у гібридного RAV4. Під капотом розміститься 2,5-літровий 4-циліндровий двигун за циклом Аткінсона, який працюватиме в парі з кількома компактними електродвигунами, забезпечуючи комбіновану потужність приблизно 225 кінських сил.