Деякі проблеми в автомобілі вимагають настільки великих вкладень, що його простіше продати, ніж полагодити. Тим більше, якщо на ринку старих машин можна знайти альтернативу за невеликі гроші. Експерти назвали основні несправності, за наявності яких слід одразу позбавлятися ТЗ, оскільки надалі вони завдадуть лише незручності, пише Wheel News.

Ремонт автоматичної коробки зараз вважається не таким складним і трудомістким завданням, як раніше. Однак, тільки діагностика стану може вийти в 5 тисяч гривень. А при сильному зносі деталей системи може знадобитися сума в 45 тисяч гривень, якщо порахувати витрати на запчастини та роботу.

Капітальний ремонт двигуна виходить дуже дорого. Якщо він зношений настільки, що вимагає великих вкладень, краще позбутися такого автомобіля, тому що вартість його ремонту може становити до половини ціни машини. Аналогічна ситуація при наявності наскрізної корозії кузова.

Якщо автомобіль потрапив в аварію і порушилася геометрія кузова, особливо несучих частин, на виправлення потрібно багато коштів. Це стосується пошкоджень лонжеронів, а також стійки даху. Не варто тримати і автомобіль, який було затоплено. Майже гарантовано, що найближчим часом з’явиться безліч складнощів із електронікою, які вимагатимуть великого вкладення сил та засобів.