У Ford повернулися до ідеї випуску нового компактного кросовера EcoSport, який за задумом керівництва компанії кине виклик таким моделям, як Renault/Dacia Duster та Citroen C3 Aircross. Кросовер, який обіцяє стати дешевшим за «паркетник» Puma, отримає ДВЗ і з’явиться орієнтовно в 2025 році.

Днями дизайнери французького порталу L’argus вирішили пофантазувати щодо екстер’єру цієї моделі, підготувавши її перше рендерне зображення, інформує AmperCar.

Малюнок був створений з огляду на раніше патентне зображення неназваного субкомпактного SUV, яке з’явилося в індійській пресі. Тоді говорилося, що мова може йти про цілком нову модель, але, ймовірно, машина все-таки буде наступником EcoSport.

Автомобілю належить приміряти на себе новий фірмовий стиль американської марки, отримавши широку радіаторну решітку з хромованими штрихами, в які акуратно впишуться три смуги світлодіодних денних ходових вогнів. Основний блок фар розташується нижче і набуде вертикальної форми, колісні арки і низ дверей будуть прикриті незабарвленим пластиком, а на даху з’являться невеликі рейлінги.

Під капотом нового покоління Ford EcoSport 2025 з великою ймовірністю буде встановлений 3-циліндровий літровий бензиновий мотор EcoBoost з турбонаддувом, який вже пропонується в мікрогібридній версії для інших моделей компанії.

У продаж автомобіль може вийти у 2025 році, ставши на конвеєр заводу в Іспанії.