Новий недорогий позашляховик Nissan Frontier 2025 модельного року готовий вирушити у продаж за привабливою ціною. Пікап конкуруватиме з найпрактичнішими моделями в сегменті. Раніше модель розсекретили офіційно.

Пікап Nissan Frontier стане міцною і практичною пропозицією, яка сподобається покупцям своєю надійністю, простотою та привабливою ціною. Деталі повідомляє OBOZ.ua із посиланням на Motor1.

Востаннє Nissan Frontier (колись ця модель була відома на різних ринках як Nissan Navara) змінював покоління у 2022 році – зовсім нещодавно. Наразі до виходу на ринок підготували оновлений варіант, який протримається у продажу до 2029 року.

Форма принципово не змінилася – суворий прямий силует той самий. А окремі елементи тепер нагадують інші позашляховики та кросовери Nissan. Автомобіль отримав змінені бампери. З’явилися нові колісні диски та яскравий помаранчевий колір для кузова.

Усередині – бездротові AppleCarPlay та Android Auto, розширено список базового обладнання. 3,8-літровий двигун V6 видає потужність 310 к.с.

Toyota Tacoma та Chevrolet Colorado – основні суперники моделі на ринку США. Ціна Nissan Frontier 2025 — від $33 560.