27-річний чоловік затриманий за підозрою в умисному вбивстві 51-річної жінки. За даними слідства, мотивом злочину стало бажання заволодіти автомобілем потерпілої – Toyota Prado.

Як повідомляє видання «Великий Київ» із посиланням на інформацію правоохоронців, підозрюваний був знайомий зі своєю жертвою вже певний час. Жінка неодноразово надавала йому фінансову допомогу. Останнього разу молодий чоловік залишився ночувати у квартирі потерпілої у Деснянському районі.

Коли жінка перестала виходити на зв’язок, її рідні звернулися до поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло жінки зі слідами задушення у спальні. Окрім того, з місця злочину зник позашляховик Toyota Prado.

Завдяки оперативним діям поліції вдалося встановити особу підозрюваного та його місцезнаходження. Чоловік був затриманий. Під час допиту він зізнався у скоєному злочині. За його словами, він задушив жінку мотузкою, а потім забрав її автомобіль.

Наразі підозрюваному оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Правоохоронні органи продовжують розслідування цієї справи.