Кузов машини обшитий бронею товщиною в 18 см, а шибки виконані зі спеціального куленепробивного скла

У мережу витекли шпигунські фото засекреченого лімузина президента США Дональда Трампа. Знімки автомобіля Cadillac One (The Beast 2.0 – “Звір 2.0”) були зроблені під час його обкатки на дорогах загального користування в камуфляжній плівці, передає Autonews.

Автомобіль вселяє велич вже візуально за рахунок великих габаритних розмірів. Новинка була спроектована на надміцній платформі.

Президентський лімузин отримає вертикальні фари спереду і оригінальну радіаторну решітку в стилі останніх моделей Cadillac, а в салоні автомобіля буде відразу сім посадочних місць.

Захист цієї моделі також має передові показники. Кузов машини обшитий бронею товщиною в 18 см, а скла виконані зі спеціального куленепробивного скла. За рахунок використання кевралового днища лімузин Трампа не вийде підірвати навіть при використанні протитанкової гранати. На борту автомобіля буде знаходитися система автоматичного пожежогасіння, а також комплект життєзабезпечення із запасом кисню, кров’ю для переливання, а також стрілецька зброя.