На автодорогах України станом на ранок п’ятниці через негоду обмеження у русі транспорту відсутні. Про це повідомили у прес-службі Укравтодору.

«Рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення забезпечено, обмежень в русі немає», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станом на 8:00 9 лютого продовжується сильний сніг у Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській Тернопільській, Вінницькій областях.

Також сніг та мокрий сніг випадає у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Львівській та Рівненській областях. У більшості районів південних та східних областей — дощ. На перевальних ділянках — сніг. Стан покриття на перевалах частково засніжений.

«Проїзд дорогами державного значення та перевальними ділянками забезпечено», — сказано у повідомленні.

За даними ДСНС, для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 1 тис. 622 одиниць техніки та 2 тис. 188 осіб. Підрозділами ДСНС 8 лютого проведено буксирування 14 автотранспортних засобів, надано допомогу 22 громадянам.

Нагадаємо, 9 лютого на більшості території України очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

Джерело: unn.com.ua