Навіть зникнувши з місця події, 31-річний керманич не уникнув покарання, адже був оперативно затриманий працівниками ДАІ Золочівського району.

Пригода сталася в селі Довжик. Державтоінспектори, прибувши на місце ДТП визначили, що невстановлений автомобіль допустив зіткнення з мопедом під керуванням 56-річного водія, та з місця пригоди зник. Внаслідок аварії водій мопеду отримав травми, несумісні з життям.

З місця події були вилучені фрагменти дзеркала заднього огляду, які належать автомобілям сімейства ВАЗ-2106. Відпрацювавши власників «Жигулів», що мешкають в населених пунктах поблизу місця події, правоохоронці вийшли на слід правопорушника. Ним виявився 31-річний житель району.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Автомобiль ВАЗ-2106 з механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучено. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Харківській області

document.write(«»);