Fiona-APC підходить для виконання бойових завдань як в міських умови, так і умовах повного бездоріжжя.

Автомобіль повністю броньований, він спроектований для захисту пасажирів від балістичних загроз з будь-якого кута. Всі компоненти автомобіля модифіковані для підтримки ваги броні. Колеса автомобіля оснащені системою «run-flat». Салон автомобіля може змінюватися під різні вимоги замовника.

Fiona-APC створений на базі шасі автомобіля-всюдихода КрАЗ-6322 (6х6). Він може обладнуватися різними типами двигунів різних виробників. На даному зразку, на замовлення споживача, встановлений дизельний двигун потужністю 330 к.с., зчеплення MFZ-430 і коробка передач Fast Gear. Автомобіль має гідравлічний привід задніх дверей, обладнаний пошуковими фарами, електричної лебідкою, камерою заднього виду, поворотною туреллю з місцем для кріплення зброї, гаком для буксирування.

Нагадаємо, що бронеавтомобіль Fiona-APC вперше показаний на початку поточного року на Міжнародній виставці озброєнь «IDEX-2015» в ОАЕ, де викликав небувалий інтерес у відвідувачів. Щоденні демонстраційні заїзди по полігону виставки показали глядачам всі достоїнства і можливості цього бронеавтомобіля-всюдихода. І не дивно, що прямо з виставки Fiona-APC відправився до зарубіжному покупцеві і в Україну не повернувся.

Джерело: auto-motive.info