Китайська компанія Dongfeng вивела на ринок кросовер T5, який зовні нагадує свіжу генерацію Volkswagen Touareg. Новинка пропонується в 11 комплектаціях.

T5 і Touareg отримали практично ідентичні головні фари і радіаторну решітку. П’ятимісний китайський кросовер в довжину сягає 4 550 мм, ширина рівна 1 825 мм, а висота – 1 725 мм. Розмір колісної бази складає 2 720 мм.

У моторну гамму моделі увійшли два турбодвигуни об’ємом 1,5 і 1,6 л, здатні видавати 150 і 204 кінських сил відповідно. У першому випадку передбачені 6-швидкісна “механіка” або варіатор, а більш потужний агрегат поєднується з 7-ступінчастою роботизованою КПП. Крім цього, Dongfeng T5 може оснащуватися 1,8-літровим мотором із наддуванням та 6-діапазонною МКПП.

У список оснащення увійшли двозонний клімат-контроль, електронний ручник, система курсової стійкості, ABS, EBD, цифрова приладова панель, сучасна мультимедійна система, система кругового відеоогляду, адаптивний круїз-контроль і функція автоматичного гальмування.

Ціни на новинку в Піднебесній стартують від 84 900 юанів (близько 12 тисяч доларів). Цікаво, що в Україні Volkswagen Touareg в мінімальній комплектації коштує близько 60 тисяч доларів.

Джерело: mashyna.com.ua