Корейський автомобільний виробник представив громадськості свою нову модифікацію популярного паркетника. Як виявилося, новинка отримала видозмінений дизайн, а також розширений список додаткового обладнання.

Hyundai Creta був представлений в рамках автосалону в Сан-Паулу. Модель отримала приставку Diamond і перспективу стати серійною, хоча на даний момент машина виготовлена ​​тільки в одиничному екземплярі.

Відразу кидається в очі незвичайний для бренду колір кузова. Для забарвлення був обраний блакитний металік, і бампера, пластикові обвіси і інші елементи також отримали таку ж колірну гамму. Змінився малюнок задніх світлодіодних ліхтарів, а решітка радіатора отримала чорну окантовку. Додає шику автомобілю чудові девятнадцатидюймові колісні диски.

У салоні також все виглядає просто бездоганного. В основу були покладені теплі відтінки, а саме колір слонової кістки, а також світло-карамельний. Елегантна обшивка крісел з перфорацією поєднується з інноваційними рішеннями на кшталт сенсорних екранів, закріплених на підголівниках передніх сидінь. Крім того, машина отримала панорамний дах.
Чутки про те, що незабаром розкішний паркетник встане на конвеєр дуже ймовірні, однак, скільки саме обійдеться така машина – поки невідомо.