Чималий оборот автомобільних продажів на території нашої країни дозволив всім бажаючим вибрати машину на свій смак. Тобто сьогодні практично кожен може підібрати собі відповідне за ціною і якістю транспортний засіб. Але, крім цього, велика конкуренція між дилерами, як на первинному, так і вторинному ринку, дозволяє не лише підібрати підходяще авто, але і купити його на вигідних для вас умовах. Розглянемо основні напрями, як можна вигідно купити машину в нашій країні, пише autoporada.com

Для початку визначимо основні можливості купівлі автомобіля за вигідною схемою:

Купівля нового автомобіля в салоні по сезонних знижкам (розпродажі);
Купівля нового або вживаного автомобіля в кредит (лізинг);
Купівля автомобіля за кордоном за допомогою посередників або самостійно.
Купуємо автомобіль по знижках і аукціонними цінами
Першим пунктом є купівля машини в автосалоні в період сезонних знижкових акцій або розпродажів. Найбільш сприятливим часом зловити таку можливість є пізня осінь і зима. Адже найчастіше саме до кінця року той чи інший автовиробник припиняє випуск автомобілів певної моделі, і приступає до випуску її модернізованої версії або зовсім іншої моделі. Але що ж робити з накопиченими запасами вже готових автомобілів, які не встигли реалізувати до цього. Адже під нову модель також потрібні майданчики для зберігання і обслуговування. Вихід один – природно продавати. А для того, щоб процес продажу не затягнувся на роки, нерідко на такі «застарілі» моделі оголошуються знижки та акційні ціни. Ось це і є можливість придбати новий транспортний засіб за вигідною вартістю.

Купівля автомобіля на вигідних умовах в кредит або лізинг
Другий можливістю купити машину на вигідних умовах є купівля в кредит. Для цього сьогодні є велика кількість пропозицій від найрізноманітніших комерційних структур. Виходячи зі своїх можливостей, можна підібрати підходящу кредитну або лізингову програму. І придбати транспортний засіб. Хоча будьте готові, що банк, який ви підібрали для кредитування, може вам відмовити в його видачі. І вам доведеться шукати новий. Тому краще за все намітити не один, а 5-10 банків (кредитних установ), куди і подавати початковий пакет документів. А вже на підставі прийнятого рішення керівництвом фінансової установи і приймати остаточне рішення.

Хоча такий спосіб придбання авто навряд чи можна назвати дешевим. Адже будь-яка фінансова установа крім виплат по самому тілу кредиту зобов’яже вас виплачувати і відповідні комісійні, що в підсумку приводить до істотних переплат за автомобіль.

Купівля автомобіля за кордоном

У 90-х було популярно ганяти автомобілі з Європи. І, незважаючи на те, що сьогодні про це особливо не чутно, це не означає, що такі машини не продаються на авторинках нашої країни. Більш того, сьогодні багато співвітчизників самі їдуть до європейських країн, де здобувають нові автомобілі в автосалонах. А потім приганяють і оформляють їх. Але такий спосіб багатьом може бути неприйнятним, адже вимагає наявності можливості виїзду за кордон, часу на придбання, перегін, та оформлення документів. Але все ж, така можливість існує, і її цінністю є низькі ціни на автомобілі Крім цього, на жаль, не всі модифікації тієї або іншої марки присутні у продажу на нашому автомобільному ринку.

Перед купівлею необхідно ретельно підготуватися і переглянути різні пропозиції і вибрати найкраще. Вважається, що за американськими автомобілями найкраще їхати до Фінляндії або в Голландію. Решта марок обійдуться дешевше в центрально-європейських країнах. Найбільш популярними серед співвітчизників вважаються автомобілі з Німеччини. Багато в чому це пояснюється відмінним станом автомобільних доріг, і застосовуваного палива високої якості.

Підводимо підсумок

Це найбільш популярні затребувані способи придбання транспортних засобів на вигідних умовах. Вони відмінно підходять як для придбання нової машини, так і для вживаного автомобіля. Напевно, існує ще безліч схем, які дозволяють домогтися значних знижок на авто, але іноді вони є занадто ризиковими і суперечать деяким нормам законодавчих актів. Тому краще використовувати перевірені часом і покупцями варіанти.

document.write(«»);